Sleepeve.nl

Review: het matras van Sleepeve.nl

Okay, soms heb ik echt de beste baan van de wereld. Het is heus niet altijd te gek, maar je hebt zeker elementen die het een te gekke baan maken. Zo mocht ik een tijdje geleden het Eve matras reviewen va sleepeve.nl. Ik sliep al ongeveer 10 jaar op hetzelfde matras, dus inmiddels rolde ik standaard naar het midden van het matras omdat ‘ie al niet meer helemaal lekker recht was. Super fijn dus dat ik een nieuw matras mocht uitproberen.

 

Thuisbezorgd

Het bestelproces gaat dus al vrij simpel, het wordt namelijk binnen 10 werkdagen bij je thuisbezorgd met UPS (helemaal opgerold). Je moet misschien wel een sterke partner of buurman hebben die het hele pakket voor je mee naar boven wilt tillen, want het weegt niet niks. Het matras is helemaal vacuum gezogen waardoor het heel klein is gemaakt, eenmaal uit het plastic gehaald, deukt het matras zich helemaal uit.

 

Hoe slaapt het?

De belangrijkste vraag lijkt me. Ik ben een lastige slaper: zo moet mijn matras niet te hard zijn, maar ook zeker niet te zacht. Vaak heb ik in hotelbedden de volgende ochtend last van mijn rug, dus ik was een heel klein beetje bang dat dit met Eve ook zo zou zijn (al heb je gelukkig nog de 100 dagen policy). Mijn vorige matras was van het merk Tempur, dus dit legde de lat zeker hoog in verwachtingen. Na een week er op gelegen te hebben, kan ik nu zeggen dat ik echt ontzettend enthousiast ben over het matras. Het geeft voldoende support aan je rug, doordat er gebruik gemaakt is van traagschuim.

Sleepeve.nl

Lijkt dit matras je ook wat? Als je nu een matras bestelt bij Sleepeve.nl krijg je korting.

 

Geplaatst in: Geen categorie

Geef een reactie