makkelijke brownies

3x makkelijke brownie recepten

Brownie recepten kun je niet genoeg hebben, je kunt er eindeloos mee variëren waardoor je telkens tot een andere lekkere versie komt. De verschillende brownies hieronder zijn makkelijk om te maken en glutenvrij, wil je nou liever brownies maken mét gluten? Dat kan door het glutenvrije meel te vervangen voor normaal meel.

 

1. Smeuïg met stukjes walnoot

Mijn eerste favoriete recept is deze voor smeuïge brownies met stukjes walnoot. Een traditionele versie maar hij stelt je nooit teleur. Denk: zachte brownies met chunky nootjes en een knapperige bovenkant. Gewoon alles wat je van een goede brownie wilt.

Smeuïge glutenvrije brownies

2. Met een pindakaas swirl

Een tijdje geleden waren deze brownies enorm trending en terecht, want door de mooie swirl op de bovenkant heb je brownies die er nét wat mooier uitzien. Super dus als je de brownies wilt maken voor een verjaardag of voor een familiedag. Je kunt er eventueel nog stukjes pinda overheen strooien als je een spannende bite wilt.

Chocoladebrownie met pindakaas swirl

3. Gezonde no-bake brownies

Soms wil je verantwoord snoepen (eigenlijk zou snoepen überhaupt niet verantwoord moeten zijn, want anders zou het geen snoepen heten. Maar dat is een andere discussie). In ieder geval, met deze gezonde en makkelijke brownies kun je schaamteloos meerdere stukken op een dag weg eten zonder dat je weegschaal angstvallig moet ontwijken (gooi weg dat ding!). Bewaar dit lekkere baksel wel in de ijskast.

Gezonde, rauwe brownies

Latest posts by Bénine (see all)

Geplaatst in: DESSERTS & TAARTJES

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *