Mijn favo groene smoothie

Mijn favo groene smoothie

Smoothies bieden mij uitkomst als ik honger heb maar het nog geen etenstijd is (99% van de gevallen) of als ik vind dat ik niet genoeg vitaminen heb binnengekregen. Eigenlijk neem ik dan bijna altijd mijn favo groene smoothie, waarvan je het recept hieronder vindt. Gezond, vullend en een lekkere smaak, want hállo sommige smoothies zijn werkelijk zum kotzen. Ga weg met je selderijsap, dat wil toch niemand? Als fervente smoothiemaker ging ik vroeger nog wel eens met de staafmixer aan de slag, eigenlijk was dat steevast gedoe maar wel goedkoop. Toen ik op dagelijkse basis smoothies ging maken, vond ik dat ik wel een blender verdiende.

Op mijn quest naar een fijne blender heb ik er aardig wat versleten over de jaren heen. Ik noem geen namen, maar het waren geen goedkope varianten die er bij bosjes neergingen. Telkens was er iets aan de hand met de motor, werd de kom ranzig of was ‘ie helemaal niet zo afwasmachine bestendig (for the record: dat was wel de belofte toen ik het kocht). Een tijdje werk ik nu met de blender van Magimix. Vooruit, hij is niet goedkoop, echter werkt ‘ie fantastisch, heeft meerdere opties en gaat niet stuk. Ik weet dat ik klink als mijn oma maar goedkoop is duurkoop. Daar had ze dan wel weer gelijk in.

 

Wat heb je nodig voor mijn favo groene smoothie?

  • 1 banaan
  • 4 eetlepels (glutenvrije) havermout
  • een flinke hand verse spinazie of verse boerenkool
  • 1 groot glas kokosmelk (uit het versschap)

 

Hoe maak je het?

Je gooit alles in een blender en drukt op de smoothie stand. Klaar.

 

Mijn favo groene smoothie

 

Ben je benieuwd naar andere smoothies? Neem dan hier een kijkje.

Geplaatst in: SMOOTHIES & ONTBIJT

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *