Dyson Pure Cool

Review: Dyson Pure Cool

Een review van een Dyson Pure Cool op een food platform zul je misschien denken? Oké het is misschien andere content dan je gewend zult zijn hier, maar naast koken vind ik slapen ook erg belangrijk. Ik slaap ongeveer 8 uur per nacht omdat ik anders weet dat ik veel minder kan hebben op de dag, daarnaast krijg ik snel wallen als ik te weinig slaap. Omdat het in Nederland al een paar weken bloedheet is (ik klaag verder niet), wilde ik graag een ventilator op mijn slaapkamer hebben die er ook mooi uitzag.

 

Waarom Dyson Pure Cool?

De Dyson ventilator staat er om bekend dat het fluisterstil is. Super fijn want ik ben een fussy sleeper en wil alles muisstil hebben. Ik heb de Dyson Pure Cool nu een paar weken gebruikt en vooral de standen onder de 5 zijn stil, alles daarboven (gaat tot 10) is niet fluisterstil. Overigens word je bij stand 10 ook ongeveer uit bed geblazen, dus niet heel fijn voor de nacht. Ook kun je kiezen welke kant de wind op wordt geblazen en heb je een speciale nachtmodus; hierbij gaat het display op zwart en stopt het automatisch na een aantal uren.

 

Purifier

Dit is waar deze gadget pas echt vet wordt. De Dyson Pure Cool meet continu de lucht op vervuiling, wanneer er een slechte luchtkwaliteit gemeten wordt slaat de purifier automatisch aan. Omdat je ook een app hebt, kun je op je telefoon checken wat er allemaal gemeten wordt in de lucht. De HEPA filter die bij het product wordt geleverd is belangrijk voor een optimale luchtkwaliteit. Deze filtert pollen, schimmels, bacteriën, allergenen en fijnstof. Zelf moet ik altijd niezen van stof in de kamer, dus dat is nu eindelijk opgehouden!

 

Geplaatst in: Geen categorie

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *