servies

De match tussen servies en een gerecht

Vind je het heerlijk om te koken? Stop je uren tijd in het zoeken naar de perfecte ingrediënten en het ideale recept? Sta je vervolgens een halve dag te kokkerellen om een heerlijk recept op tafel te toveren? Dan is het wel stukken leuker om je gerecht mooi op te dienen. Zelf heb ik inmiddels een aantal prachtige serviezen gevonden waarmee ik graag eet thuis. Wat heb jij thuis staan aan servies?

Scandinavisch cool én warm

Zelf ben ik erg fan van Scandinavische serviezen. Dit is vaak een strak design gecombineerd met warmte. Zo heb je bijvoorbeeld het Scandinavische merk Ferm LIVING, zij begrijpen de kunst om hun ontwerpen de perfecte mix te geven van warmte, natuurlijke grondstoffen én een strak uiterlijk. Hun designs zijn nooit saai, maar eisen ook de aandacht niet teveel op. Er gaat dus genoeg aandacht naar het prachtige gerecht!

Natuurlijk met een knipoog naar vroeger

Houd je meer van een speelse touch? Met een knipoog naar de seventies? Dan heb je ook leuke merken die moderne dining ware ontwerpen, met een luxe-uitstraling, die toch de sfeer en vibe van vroeger ademen. Zoals het bekende HK living. Dit eclectische merkt haalt het beste uit verschillende werelden. Mix boho met industrial en de vintage stijl uit de jaren ’70. Je krijgt een bijzondere look die voor zich spreekt. De kleuren passen mooi bij elkaar en zijn niet fel of schreeuwerig.

Mijn eerste bord dat ik kocht, toen ik eten ging fotograferen was van HK Living. En ik heb ’t nog steeds. Inmiddels zijn er een aantal items bijgekomen, zoals koffiekopjes en schalen. Misschien heb je ze wel gezien in de foto’s op mijn site!

Ik ben benieuwd welke servies merken jullie thuis hebben staan en waar je fan van bent. Laat het me vooral weten.

Latest posts by Bénine (see all)

Geplaatst in: Geen categorie

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *